TV: Farnerud bakom Torinos vändning

Italien

Efter den första halvleken låg Torino under och såg ut att få fortsätta slåss i botten. Då klev Alexander Farnerud fram och låg bakom vändningen till 2-1 för hemmalaget.

Torino var bara två poäng ovanför nedflyttningsstrecket inför mötet med Genoa, som slåss i toppen av Serie A. Pontus Jansson fanns inte med i Torinos trupp efter det röda kortet senast. Alexander Farnerud var däremot med från start och han stod för en riktigt bra insats. Den svenske mittfältaren var mycket nära att spräcka målnollan i den första halvleken, men han fina frispark stoppades av ribban.

Istället kunde Iago Falque, något ologiskt, göra 1-0 strax innan halvtidspausen. Men Torino skulle komma tillbaka, mycket tack vare Alexander Farnerud. Först slog han en frispark som Kamil Glik styrde in till 1-1. Sedan slog svensken en hörna som Moretti skarvade vidare till Glik som gjorde sitt andra mål för kvällen.

Torino höll ut och tog tre viktiga poäng. Laget ligger nu på 14:e plats, fem poäng över nedflyttningsstrecket. Farnerud byttes ut i den 82:a minuten.

Publicerad 2014-12-21 kl 19:00