TV: Garcia efter Romas 13:e kryss: "Kan bara vara arg"

Serie A

Roma kryssar vidare i Serie A. När laget i dag spelade 1-1 hemma mot Atalanta var det den 13:e matchen den här säsongen som slutade oavgjort för huvudstadslaget.

Det var två straffsparkar som ordnade målen på Olimpico. Först ordnade Adem Ljajic en straff precis i matchens inledning, en straff som lagkaptenen Francesco Totti förvaltade efter drygt två minuters spel.

Tjugo minuter senare kom kvitteringen för Atalanta då German Denis slog in den elvametersspark som Urby Emanuelson fixat fram.

Roma hade efter 1-1-målet flera lägen att få in ett ledningsmål, men inte heller i dag ville det sig för Roma. Krysset är deras 13:e den här säsongen och deras 7:e på hemmaplan.

Roma är i och med det oavgjorda resultatet kvar på tredjeplatsen i ligan, på samma poäng som tvåan Lazio. Efter matchen var Romas tränare Rudy Garcia besviken.

- Jag kan bara vara arg. Jag såg ett Roma-lag som inte spelade speciellt bra, framför allt inte i första halvlek. Efter att Totti gett oss ledningen somnade vi, säger Garcia.

- Jag kan inte förklara lagets attityd. Vi hade för många spelare borta så vi saknade en del kvalitet, avslutar italienaren.

Publicerad 2015-04-19 kl 22:04