TV: Målglada Romas anfallskvartett sänkte Palermo

Italien

Roma levererade som vanligt många mål och mot Palermo stod fyra olika anfallare för målen i 4-1-segern.

Romas tränare, Zdenek Zeman.

Roma är Serie A:s målfarligaste lag efter 4-1-segern mot Palermo och det var hela anfallskvartetten som fixade segern.

Först ut var ikonen Francesco Totti. Totti fick läget två gånger om, Ujkani lyckades styra Romaspelarens första nick i stolpen bara för att studsa rakt tillbaka till Totti. Andra gången gjorde anfallaren inte några misstag och nickade in 1-0 i nät.

Efter en halvtimme spelad var det dags för Pablo Daniel Osvaldo som fick bollen serverad framför fötterna när Palermomålvakten Ujkani krockade med backen Munoz. Osvaldo kunde då behärskat rulla in bollen i mål till 2-0.

I den andra halvleken drygade sedan Roma ut ledningen med två nya mål. Anfallstalangerna Erik Lamela och Mattia Destro gjorde var sitt mål mot Palermo. Men vid det andra målet firade Destro lite för mycket och drog av sig tröjan vilket resulterade i anfallarens andra gula kort för matchen.

Inbytte Destro tvingades därmed lämna planen blott sju minuter efter att han kommit in.

Palermos Josip Ilicic snyggade till siffrorna i den 84:e minuten till 4-1.

Publicerad 2012-11-04 kl 22:58