Mot Atalanta åkte laget på en tung 0-3-förlust på hemmaplan.
Då buades laget ut av sina egna supportrar.

2:14

I spelaren ser du höjdpunkter från matchen.

Napoli har en turbulent säsong bakom sig och det stod tidigt under säsongen klart att laget skulle få stora problem att försvara Scudetton.

I stället har fokus handlat om att knipa en av fyra Champions League-platser och under lördagen spelades en viktig match mot Atalanta, som var två poäng före på sjätte plats.

Men Napoli fick värsta tänkbara start när Aleksey Miranchuk gav Bergamo-laget ledningen efter 26 minuters spel och än värre blev läget när Gianluca Scamacca gjorde 2-0 precis innan halvtidsvilan.

I den andra halvleken tryckte Napoli sedan på för att skapa liv i matchen. Men utdelningen uteblev och i stället kunde Teun Koopmeiners fastställa slutresultatet när han gjorde 3-0 i matchens slutminuter.

Inför matchen var Stadio Diego Armando Maradona utsåld och även om många supportrar lämnade arenan i förtid visade de supportrar som fanns kvar sitt missnöje genom att bua ut sitt Napoli i samband med slutsignalen.

Napoli har nu nio poäng upp till fjärdeplatsen där Bologna dessutom har en match mindre spelad.

Napoli: Meret - Di Lorenzo, Rrahmani, Jesus, Rui - Zambo Anguissa, Lobotka, Traoré - Politano, Osimhen, Raspadori.

Atalanta: Carnesecchi - Scalvini, Hien, Kolasinac - Hateboer, De Roon, Ederson, Zappacosta - Pasalic - Miranchuk, Scamacca.