TV: Pogba målskytt för fjärde matchen i rad

Italien

Det var Paul Pogba show när Juventus slog Chievo med 2-0 på hemmaplan.

Fransmannen gjorde 1-0 själv och låg bakom 2-0-målet

Paul Pogba, 21.

Efter att inte ha lyckats få hål på Chievo innan paus lossnade det äntligen för Juventus en kvart in i andra halvlek. Och det var återigen Paul Pogba som slog till. Drygt 20 meter från Chievos mål fick han bollen, undvek sin markering och avlossade ett välriktat skott intill stolpen. Mål för fjärde matchen i rad för fransmannen.

Tretton minuter senare plockade han akrobatiskt ner ett inlägg i luften och avlossade en volley som blev till en retur som inbytte Stephan Lichtsteiner kunde sätta i mål för 2-0.

Chievo kunde inte rå på Juventus som tog hem tre poäng och satte press på Roma som måste slå Fiorentina senare under söndagen för att se till att gapet inte blir större än fem poäng.

Pogba stod dessutom för en mycket läcker dribbling lite sådär i förbifarten. Fyra motståndare fick se sig om när Pogba försvann med bollen i första halvlek.

Juventus (4-3-1-2): Buffon; Caceres, Bonucci, Chiellini, Evra; Vidal, Marchisio, Pogba; Pereyra; Tevez, Morata.
Chievo (4-5-1): Bizzarri; Frey, Gamberini, Dainelli, Zukanovic; Birsa, Hetemaj, Botta, Cofie, Schelotto; Paloschi.

Publicerad 2015-01-25 kl 16:55