TV: Quaison bakom Palermos mål - men Lazio vände

Italien

Robin Quaison startade mot Lazio när Palermo och gjorde en assist fram till Paulo Dybalas 1-0-mål i den första halvleken. Hemmalaget vaknade dock till och vände matchen till en seger med 2-1.

Idag när Palermo gästade Rom så fanns Robin Quaison med från start. Redan i den första halvleken så skulle svensken presentera sig när han tog vara på Lazio-försvarets stora misstag. Quaison snappade upp en dålig mottagning och kunde leverera bollen till Paulo Dybala som enkelt kunde placera in bollen.

Bara fem minuter senare så kvitterade däremot hemmalaget genom Stafano Mauri. Det var tysken Miroslav Klose som byggde upp hela anfallet som Mauri sedan enkelt kunde avsluta.

I den andra halvleken fullbordade Antonio Candreva vändningen genom att göra 2-1 till hemmalaget. Målet kom efter en snabb hörn som till slut Candreva mycket vackert dundrade upp i nättaket. Ett snyggt mål som fick hemmapubliken att explodera av glädje.

Publicerad 2015-02-22 kl 16:56