TV: Rött kort och straff direkt - Napoli slog Milan

Serie A

Det blev en dramatisk inledning i matchen mellan Napoli och Milan. Rött kort och straff efter bara 42 sekunder – och till sist vann syditalienarna enkelt med 3-0.

Det var Milans Mattia de Sciglio som fick syna det röda kortet efter att han fällt Marek Hamsik.

Men Napoli tog inte vara på det gyllene läget. För på den efterföljande straffen missade Gonzalo Higuain - eller han fick snarare se Milans målvakt rädda den. Higuains gamla lagkamrat i Real Madrid, Diego Lopez, gick åt rätt håll och nekade argentinaren ett mål.

Marek Hamsik gav istället Napoli ledningen i den andra halvleken. Med ett fint placerat skott från tio meter satte han 1-0.

Higuain fick därefter revansch på Lopez när han utökade ledningen och bara några minuter därefter satte Manolo Gabbiadini 3-0.

Se De Sciglios röda kort och Higuains straffmiss i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-05-03 kl 22:36