TV: Tevez om sitt frisparksmål : "Jag kopierade Pirlo"

Italien

Carlos Tevez gav Juventus ledningen mot Roma efter en ljuvlig frispark och efter matchen avslöjade han att han lärt sig av Andrea Pirlo.

Juventus såg ut att vara på väg att avgöra ligan efter det att Carlos Tevez smekt in en frispark i den sjuttionde minuten. Roma kom dock tillbaka med bara tio man och kvitterade till 1-1. Något som irriterade Tevez.

-Under de sista tjugo minuterna gav vi bort en match som vi innan hade utfört mycket bra. Vi visade stor karaktär, men efter målet med en man mer så får vi inte ge bort en så här viktig match, sa Tevez efter matchen enligt Gazetta dello Sport.

Angående sitt frisparksmål avslöjade Tevez avslöjade att han studerat Pirlo vid träningarna.

-Jag ser Pirlo skjuta frisparkar varje träning och försöker kopiera honom. Men när han är tillbaka så får han skjuta frisparkarna. Det är han som är specialisten och det får jag respektera, menade Tevez.

Då matchen slutade 1-1 behåller Juventus fortfarande greppet om ligatiteln då man fortfarande är nio poäng före Roma.

Publicerad 2015-03-03 kl 09:28