TV: Viktig seger för Napoli - tillbaka på Champions League-plats

Italien

Napoli är tillbaka som trea i Serie A efter en 2-1-seger mot Genoa som satt långt inne.

Gonzalo Higuain gav Napoli 1-0 tidigt hemma mot Genoa men nio minuter in i den andra halvleken fick Iago Falque ett skottläge som han utnyttjade till 1-1 i den andra halvleken.

Med en kvart kvar återtog hemmalaget sin ledning, återigen genom Gonzalo Higuain. Den här gången på straff.
Genoa hade vid seger satt press på lokalrivalen Sampdoria i kampen om en Europaplatser men istället var det Napoli som via sina tre poäng kunde klättra förbi både Sampdoria och Lazio och placera sig själva som trea i ligan.

Publicerad 2015-01-26 kl 23:16