Viktig seger för svenskarna i Palermo - jagar nytt kontrakt

Serie A

Palermo tog en tung seger borta mot Frosinone i det stekheta bottenmötet. Sicilianarna har nu visst hopp om att klara sig kvar i Serie A.

Palermo kom ikapp Carpi på säker mark ovanför nedflyttningsstrecket tack vare en extremt viktig bortaseger mot Frosinone. Svenskarna Oscar Hiljemark och Robin Quaison startade båda och Hiljemark spelade hela matchen medan Quaison byttes ut efter en timmes spel.

Den första halvleken slutade mållös och ganska chansfattig och i den andra var det hemmalaget Frosinone som kopplade greppet under de första tio minuterna. Men då slog Palermo till, som en blixt från klar himmel. Alberto Gilardino nådde högst på ett inlägg från höger och nickade in 1-0-målet.

Palermo säkrade segern på tilläggstid när Aleksandar Trajkovski satte 2-0 med en av matchens sista sparkar.