BP-mittfältaren hoppade in när värdnationen kryssade igen

Brommapojkarnas Serge-Junior Martinsson Ngouali fick hoppa in för Gabon i mötet med Burkina Faso i Afrikanska mästerskapen. Värdnationen spelade 1-1 och kryssade på nytt.

1-1 har varit ett gångbart resultat i grupp A i Afrikanska mästerskapen så här långt. Alla tre matcher som spelats hittills har slutat just så.

Värdnationen Gabon, som inledde mot Guinea-Bissau, spelade mot Burkina Faso i den andra omgången under onsdagskvällen. Prejuce Nakoulma satte skräck i hemmanationen när han skickade in 1-0 i den 23:e minuten.

Gabon kom tillbaka en kvart senare när Dortmund-stjärnan Pierre-Emerick Aubameyang, som även gjorde mål i första matchen, kvitterade från straffpunkten.

I den 66:e minuten fick BP-mittfältaren Serge-Junior Martinsson Ngouali hoppa in i matchen.

Det blev 1-1 mellan Gabon och Burkina Faso och för värdnationens del väntar nu Kamerun i gruppavslutningen.

Publicerad 2017-01-18 kl 20:22