Brasilien vann - trots tidigt underläge

Landslag

Frankrike tog ledningen - men Brasilien vände och vann träningslandskampen med 3-1.

Frankrike tog emot Brasilien på Stade de France under torsdagskvällen och hemmalaget fick en bra start på matchen.

Real Madrids mittback Raphael Varane öppnade målskyttet när han nickade in 1-0 efter 21 minuter. Chelsea-mittfältaren Oscar kvitterade drygt fem minuter före paus.

Drygt tio minuter in i den andra halvleken tog Brasilien ledningen genom Neymar och bara tio minuter senare satte Luiz Gustavo avgörande 3-1.

Det här var den sjunde raka segern för nygamle förbundskaptenen Carlos Dungas Brasilien.

Publicerad 2015-03-26 kl 23:02