Bulgarien nära tappa poäng mot Luxemburg i galen match

VM-Kval Europa

Bulgarien lyckades rädda med sig tre poäng i VM-kvalmötet med Luxemburg.
Men det var med nöd och näppe.

Det svängde rejält i mötet mellan Bulgarien och Luxemburg där hemmalaget till slut stod som segrare med 4-3.

Bulgarien hade med sig ledningen från fösta halvlek efter ett mål av Dimitar Rangelov, men genom två mål på tre minuter av Joachim Aurelien i den andra halvleken hade Luxemburg vänt till en 2-1-ledning.

Marcelinho kvitterade i den 65:e och Ivelin Popov gav Bulgarien ledningen i den 79:e minuten, men Luxemburg såg ut att rädda en poäng genom ett kvitteringsmål av Florian Bohnert i den 91:a minuten.

Aleksandar Tonev lyckades dock rädda sitt Bulgarien från ett fiasko genom att sätta segermålet till 4-3 i den 92:a minuten.