Om en vecka kommer Frankrike till Friends Arena för att möta Sverige.
"Les Bleus" genrepade med att krossa Paraguay med 5-0.

På fredag nästa vecka åker Frankrike till Stockholm för möta Sverige på Friends Arena i en mycket viktig VM-kvalmatch. Det franska laget genrepade inför det mötet med att spela mot Paraguay i en landskamp i Rennes.

"Les Bleus" dominerade tillställningen och kunde vinna med 5-0.

Olivier Giroud hade redan efter tolv minuter satt Frankrike i en 2-0-ledning. Först stötte han in Ousmane Dembelés inlägg i öppet mål med vänster bredsida. Det andra målet kom på ett liknande sätt när Dimitri Payet slog in bollen och Giroud med pannan kunde lägga in bollen.

Drygt 20 minuter in i den andra halvleken fullbordade Giroud sitt hattrick när han styrde in 3-0 från nära håll. Tremålsskytten byttes ut några minuter senare.

Moussa Sissoko tryckte dit 4-0 en kvart från slutet och Antoine Griezmann gjorde 5-0 direkt efter.

Ett starkt formbesked inför mötet med Sverige nästa vecka.