Svag dansk match mot Frankrike: "Kunde ha gjort det bättre"

Landslag

Danmark gjorde en svag insats i fotbollslandskampen mot Frankrike i Saint-Étienne.Man förlorade med 2-0 och efteråt var anfallaren Nicklas Bendtner besviken över insatsen.
- Kände själv att jag kunde ha gjort det bättre, sa han till Sjællandske Næstved.

Danmark gjorde en svag insats i fotbollslandskampen mot Frankrike i Saint-Étienne. Första halvlek tillhörde helt det reservbetonade Frankrike och det var först i andra som danskarna kom in i det franska straffområdet.

Vänskapslandskampen slutade med fransk seger 2—0 sedan Alexandre Lacazette gjort det första efter en kvart och Olivier Giroud det andra strax före pausen.

Danmarks bästa chanser hade Nicklas Bendtner men båda gångerna stod Stephane Ruffier i vägen

- Bollen snuddade vid mitt hår, då jag tror att någon styrde bollen innan den kom till mig. Det hade varit fantastiskt om bollen gått in, sa Bendtner efteråt om sin chans.

Förra veckan spelade Danmark även en landskamp mot USA där den danska anfallaren stod för tre mål.

Publicerad 2015-03-30 kl 08:13