Avspark om:  

St Mirren - Celtic, TV4 Sport & fotbollskanalen.se

TV: Lundh i München - Bundesliga = läktarfest

Fotbollskanalen.se och TV4 Sport tar pulsen på de hetaste fotbollsstäderna i Europa. Efter Barcelona, Milano och Paris är det nu dags för München.

Samlade program - och tv-tider

Episod 1

Johanna Garå besöker Barcelona

Episod 2

Jesper Hussfelt besöker Milano

Episod 3, onsdag 12 december

Anna Brolin besöker Paris

Episod 4, onsdag 19 december

Olof Lundh besöker München

Läs mer

Först tog vi Barcelona. Sedan Milano. Därefter Paris. Nu är TV4 Sport och "Europaguiden" på plats i München. Programmet där tittarna får lära känna de största europeiska fotbollsstäderna.

Det är Fotbollskanalens egen Olof Lundh som tar sig an München tillsammans med förre handbollsstjärnan Tomas Axnér. Numerae expertkommenator på TV4 och assisterande tränare för Lugi. Men framförallt har han dundrat in över 1000 mål i Handball-Bundesliga. Vem vet bättre hur en tysk ska tas?

Och programmet bjuder på såväl matnyttig fakta - som riktig mat och dryck. Det blir sjungande fans, mustiga korvar - och en riktig supermatch på Allianz Arena.

Lundh och Axnér står bland annat och hänger utanför träningsarenan för att få en skymt av spelarna när de kommer till träningen. Dessutom tar de sig in i Bayerns omklädningsrum för att se vem som sitter bredvid vem och Axnér förklarar vad som kan ligga bakom placeringarna. Frågan är bara vem är den glade av Robben och Ribery?

I de övriga programmen har Anna Brolin besökt Zlatans Paris, Jesper Hussfelt lät tittarna lära känna Milano och Johanna Garå besökte Barcelona.

+ Textstorlek
Publicerad 2012-12-31, kl 09.55