Ramon Pascal Lundqvist slog till med drömmål

Eredivisie

Äntligen har Ramon Pascal Lundqvist gjort sitt första mål i Groningen i Eredivisie.
Hemma mot Ado den Haag slog svensken till med ett drömmål.

Under tisdagen ställdes Groningen, med svenskduon Gabriel Gudmundsson och Ramon Pascal Lundqvist i startelvan, mot Ado den Haag i ligaspelet. Och de bägge svenskarna skulle utmärka sig i matchen.

Redan efter 18 minuter nätade Pascal Lundqvist och vilket mål svensken gjorde. På en frispark på vänsterkanten knorrade svensken in bollen i det bortre krysset fram till 1-0 för Groningen. Ett oerhört vackert mål av svensken. Målet var hans första i Eredivisie i år.

I slutet av första halvlek skulle sedan Gabriel Gudmundsson assistera till Jörgen Strand Larsens 2-0-mål för Groningen.

Groningen vann till slut matchen med 3-0.