Lindelöf om glädjebilden: "Ingen aning vad som händer"

Primeira Liga

MARBELLA. Victor Nilsson Lindelöf fick glädjefnatt när Benfica fixade oavgjort i 93:e minuten.
Ögonblicket fångades på bild som han la ut på Instagram.
Jag springer och sedan händer det bara något, säger han.

I söndags var Benfica på väg att åka på en jobbig förlust mot rivalen Porto i O´Classico, men i den 93:e minuten kvitterade Lisandro Lopez och då firade spelarna som galningar.

På en bild fångades Victor Nilsson Lindelöf precis efter det att bollen gått in i mål, en bild som svensken sedan la ut på sin Instagram som nästan är uppe i 15 000 likes.

Det är bara glädje där. Det är en stor rival till oss och att vi får in kvitteringen i den 93:e minuten, det är klart att det blir stor glädje, säger Lindelöf till Fotbollskanalen.

Vad gör du på bilden?
- Jag har ingen aning, jag vet inte vad som händer. Jag springer och sedan händer det bara något. Det är inte den bästa bilden men jag tycker att den är härlig. Det som händer det händer liksom.

Är ni nöjda med en poäng?
- Det var en tuff bortamatch. Vi gjorde inte vår bästa match på säsongen så det var skönt att få med sig en poäng i alla fall. Vi kunde ha gjort det mycket bättre i vårt egna spel men det var inte vår dag.

Poängen betyder att Benfica leder den portugisiska ligan med fem poäng före rivalerna Porto och Sporting.

🔴⚪️🔴⚪️ Benfiquistas, obrigado pelo apoio❤️

Ett foto publicerat av Victor Lindelöf (@victorlindelof) Nov 6, 2016 kl. 12:55 PST

Publicerad 2016-11-07 kl 20:32