TV: Casillas hjälte i toppmötet med otrolig räddning i 93:e

Primeira Liga

Porto gick upp i ligaledning efter 2-1 i toppmötet med Sporting, tacka Iker Casillas för det. I matchens sista minut räddade målvakten segern med en fantastisk räddning.

Porto och Benfica gör slåss om titeln i den portugisiska ligan. Under lördagskvällen tog gick Porto upp i serieledning efter 2-1-seger i toppmötet med trean Sporting. Men det skulle vara tajt ända in i slutsekunderna.

Francisco Soares hade med dubbla mål i första halvlek gett Porto en 2-0-ledning. Alan Ruiz reducerade i den andra halvleken och gästerna jagade en kvittering.

I den 93:e minuten, den sista tilläggsminuten, nickade Sportings Sebastian Coates en hörna i mål - trodde nog de flesta. Men Iker Casillas stod för ett otroligt dyk och lyckades rädda bollen nere mot sin högra stolpe. Räddningen gav Porto tre poäng och ligaledning.

Benfica kan dock ta tillbaka serieledningen vid seger mot Nacional under söndagskvällen.

Se Casillas fantastiska räddning i spelaren ovan.