Marcus Berg bakom allt i Krasnodars kross - säkrade CL-spel

Ryska Premier League

Marcus Berg stod för två mål och två assist när Krasnodar säkrade Champions League-spel.
Laget besegrade Akhmat Grozny med 4-0 i ryska Premier Leagues sista omgång.

Marcus Berg hade huvudrollen när hans Krasnodar körde över Akhmat Grozny under onsdagskvällen i ryska Premier Leagues sista omgång.

Svensken öppnade målskyttet i den 43:e minuten när han kombinerade sig igenom Groznys straffområde med landslagskollegan Kristoffer Olsson. Olsson lyfte bollen över Grozny-försvaret till Berg som nickade in ledningsmålet.

Den andra halvleken inledde Berg med att assistera Remy Cabella till 2-0 innan han fyra minuter senare spelade fram Maciel Wanderson till 3-0.

Berg spikade sedan slutresultatet med timmen spelad till 4-0. Yury Gazinsky levererade ett inlägg in bakom Grozny-försvaret som Berg petade in på volley bakom Aleksandr Melikhov i Grozny-målet.

Bergs två mål och två assist innebär att Krasnodar säkrar tredjeplatsen, två poäng framför ryska storlaget CSKA Moskva. Man får i och med tredjeplatsen kvala till nästa säsongs Champions League. Det blir andra gången Krasnodar deltar i Champions League i klubbens historia.