Gerndt gjorde comeback - Fransson inblandad i mål

Schweiziska Super League

Skadad i fyra månader, men på söndagen gjorde Alexander Gerndt comeback.

I matchen Champions League-matchen mot Shakhtar Donetsk den 26 juli tvingades Alexander Gerndt utgå med en knäskada. Sedan dess har han varit borta från spel – men på söndagen gjorde anfallaren äntligen comeback. Gerndt hoppade in efter 68 minuter när det stod 3-3 mot ligatrean Sion. Matchen slutade 4-3 till Young Boys som är tvåa i tabellen med hela 15 poäng upp till ettan Basel.

I Basel spelar Alexander Fransson som hoppade in i Sveriges senaste landskamp som var mot Ungern. I lördagens ligamatch mot jumbon Vaduz hoppade Fransson in efter 64 minuter. Svensken var inblandad i ett mål när han sköt utanför straffområdet, målvakten lämnade retur och Michael Lang satte 4-0. Matchen slutade 6-0 till Basel.

Kim Källström spelade hela matchen när hans Grasshoppers spelade 1-1 mot Thun som är näst sist. Grasshoppers är sexa i tabellen.
Publicerad 2016-11-20 kl 17:40