La Liga

Real var på väg mot seger i Madrid-derbyt.
Då klev inhopparen Luciano Vietto fram och rakade in en sen kvittering.

Det blev delad pott i Madrid-derbyt mellan Atlético och Real.

Real öppnade bäst och redan efter åtta minuter kunde Karim Benzema nicka in 1-0 till gästerna.

Efter drygt 20 minuter fick Atlético ett gyllene läge att kvittera när Ramos drog ner Tiago i straffområdet. Antoine Griezmann tog ansvaret från elva meter men då stod Keylor Navas för en otrolig straffräddning och såg till att Real behöll sin 1-0-ledning.

Atlético Madrid skulle dock utjämna senare i matchen. I den 84:e minuten stack Antoine Griezmann fram framför Keylor Navas och bollen gick fram till inhopparen Luciano Vietto som kunde raka in bollen till 1-1.

Jackson Martinez fick sedan ett jätteläge att avgöra matchen i hemmalagets favör men Keylor Navas stod då, som många gånger tidigare i matchen, för en kanonräddning.

Atlético vann skotten med 19-9 men matchen slutade alltså med en poäng vardera.