Barcelona krossade Betis - Suarez med hattrick

La Liga

Barcelona tog en säker seger i ligapremiären mot Real Betis. Luis Suarez stod för tre fullträffar i 6-2-segern.

Tappet av Neymar i anfallet, som spelar OS-final senare under kvällen, märktes inte. Redan i den sjätte minuten hittade Arda Turan målet, framspelad av Jordi Alba.

Men Betis kom tillbaka. I den 20:e minuten tilldelades laget en frispark som Ruben Castro klippte till - rakt upp i det högra krysset.

Barcelona tog dock tillbaka ledningen. Lionel Messi fick tag i bollen i den 37:e minuten och klappade till från 25 meter. Avslutet var perfekt och ven förbi Adán i målet.

Det skulle komma ännu ett Barcelona-mål innan halvtid. Luis Suarez hamnade i målprotokollet när han dundrade in 3-1.

De båda anfallarna var dock inte nöjda. I den andra halvleken utökade Messi först ledningen till 4-1 och därefter gjorde Suarez två mål och fullbordade sitt hattrick.

Castro skulle göra ett andra mål för sitt Betis. Men mer än så blev det inte, matchen slutade 6-2.

Barcelona: Bravo; Piqué, Rakitic, Sergio, Denis, Arda, Suárez, Messi, J.Alba, Roberto, Umtit.

Betis: Adán, Cejudo, Bruno, Mandi, Pezzella, Durmisi, Petros, Jonas, Felipe, Sanabria, Ruben Castro.