Gironas glädje – vände i slutminuterna

La Liga

Girona var på väg mot en hemmaförlust.
Då hoppade Cristhian Stuani in, gjorde två mål på sex minuter och sänkte Valencia.

4:24

Avbryt
Försök igen

I spelaren ovan ser du Gironas kryss mot Athletic Bilbao i måndags.

Tio minuter in i andra halvlek satte Hugo Duro 1-0 för sitt Valencia – och årets succélag Girona var i brygga.

Då klev Cristhian Stuani in i handlingen. Med kvarten kvar blev han inbytt och i den 82:a minuten stötte han in kvitteringen vid bortre stolpen..

I den 88:e kom ett nytt inspel från höger. Stuani mötte boll igen, prickade in 2-1 och firade i vild glädje med lagkamrat och supportrar.

Uruguayanen var inte den enda tongivande inhopparen. För båda framspelningar svarade Yan Couto, som byttes in i den 81:a minuten.

Efter slutsignalen var tvåmålsskytten Stuani mer än nöjd.

- Vi lever en dröm. Vi krigar i toppen och ska ge allt för att stanna där, säger Stuani efter matchen enligt AP.

15 omgångar in i La Liga leder Girona serien tre poäng före Real Madrid, som i kväll tar emot Granada.

Publicerad 2023-12-02 kl 17:04