Griezmann bröt La Liga-måltorkan när Atlético segrade

La Liga

Antoine Griezmann bröt sin nio matcher långa måltorka i La Liga med ett av målen i Atlético Madrids 2-0-seger över Eibar på bortaplan.

Atlético Madrid går upp på en fjärdeplats i La Liga efter en 2-0-seger mot Eibar under lördagen. Matchen gick till pausvila utan några mål, men i den andra halvleken tog gästerna kommandot.

Saul, i misstänkt offsideposition, nickskarvade in 1-0-målet, i den 54:e minuten. 2-0 kom 20 minuter senare när Antoine Griezmann tog död på en nio matcher lång måltorka i ligaspelet. Fransmannen spelade ut bollen till Kevin Gameiro och störtade sedan fram och styrde in landsmannens inlägg i mål.

Griezmann gjorde även mål i Copa del Rey i tisdags.