Griezmann hjälte för Atlético - och straffsumpare

La Liga

Antoine Griezmann gjorde sitt sjätte mål på sex La Liga-matcher den här säsongen när Atlético slog Valencia med 2-0 på bortaplan. Fransmannen brände dock en straff - för andra gången den här veckan.

Antoine Griezmann fortsätter att visa storform i Atlético Madrid. Under söndagen kom det sjätte målet i ligan denna säsong, i den sjätte matchen för fransmannen.

Atlético ställdes mot Valencia på Mestalla, vars nya tränare Cesare Prandelli satt på läktaren och spanade in sitt nya lag. Prandelli tar officiellt över under måndagen.

Gästerna var det starkare laget och kunde kosta på sig två straffmissar och ändå vinna med 2-0. I slutet på den första halvleken var det Antoine Griezmann, som även missade straff i veckans Champions League-möte med Bayern, som missade. Fransmannen tog dock revansch på sig själv när han i den 63:e minuten tog vara på en retur och tryckte in 1-0.

Drygt fem minuter efter målet var det Gabis tur att gå bet från elva meter. Diego Alves i Valencia-målet kunde stoltsera med två stoppade straffar, men laget gick ändå poänglöst från matchen. I slutminuterna fastställde Kevin Gameiro slutresultatet 2-0.

Atlético Madrid är fortsatt obesegrat och toppar La Liga. Åtminstone fram tills dess att Real Madrid och Barcelona har spelat sina matcher i den sjunde omgången.