Griezmann med mål och assist i klar Atlético-seger

La Liga

Atlético Madrid står med ena foten i semifinal i Copa del Rey. Det första av två möten med Eibar slutade 3-0 efter mål och assist av Antoine Griezmann.

Atlético Madrid är nära semifinal i Copa del Rey. Under torsdagen vann laget med klara 3-0 hemma mot Eibar i det första av två kvartsfinalmöten.

Antoine Griezmann inledde målskyttet i den 28:e minuten. Jose Gimenez nickade snyggt fram fransmannen som fick öppet mål och bara kunde sätta pannan till.

2-0 kommer efter en timmes spel när Angel Correa tryckte dit bollen efter en rörig situation. I den 68:e minuten utökade hemmalaget ledningen när Griezmann nickade bollen mot bortre stolpen och Kevin Gameiro dök upp och satte 3-0. Målet blev det sista i matchen.