Guidetti på bänken igen - väntar på första matchen från start

La Liga

John Guidetti får vänta på sin första ligastart för säsongen.
Mot Leganes blev det 20 minuter – och anfallsstjärnan Iago Aspas stod för segermålet.

John Guidetti har nyligen kommit tillbaka från den axelskada han ådrog sig i genrepet med Roma. Men svensken, som inte fick en enda minuts speltid i de fyra avslutande kvalmatcherna med landslaget, väntar fortsatt på sin första ligamatch från start efter skadan.

På fredagen ställdes hans Celta mot Leganes på hemmaplan – och tränaren Juan Carlos Unzue valde återigen att sätta Guidetti på bänken för att i stället ge Iago Aspas och Maxi Gomez chansen från start.

Det slutade med hemmaseger för hemmalaget, 1-0, efter att Aspas gjort matchens enda mål. Guidett i fick nöja sig med et inhopp i matchminut 70.

John Guidetti själv har öppnat dörren för att hitta en ny klubbadress om inte situationen förändras.

- Det är klart att det inte är en bra situation i klubben, jag är inte nöjd med det, det är något som måste lösas och vi har börjat ta tag i det. Men när jag spelar gör jag det jävligt bra och mer än så kan man inte göra, sa han till Sportbladet i början av november.