Guidetti snuvad på hjälterollen efter sen vändning

La Liga

Med bara drygt tio minuter kvar av matchen såg John Guidetti ut att bli stor matchhjälte för sitt Celta Vigo när han sköt in 2-1 borta mot Atletico Madrid. Men hemmalaget hade andra planer.

Celta chocköppnade med ett ledningsmål efter bara fem minuter, men paniken hann aldrig sprida sig då Fernando Torres kvitterade bara knappa sex minuter senare. Det var de enda målen som föll i första halvlek, och när John Guidetti gjorde 2-1 till bortalaget i 78:e minuten såg hemmalaget ut att vara på väg mot ännu ett tungt resultat.

Men Carrasco kvitterade strax efter med en makalös volley och när Griezmann satte 3-2 nästan direkt efter var Celta ett slaget lag och Guidetti snuvad på hjälterollen. Segern dock oerhört viktig för Atletico i kampen om spel i Champions League nästa år.

Publicerad 2017-02-12 kl 22:42