TV: Real gjorde jobbet - hakar på Barca i toppen

La Liga

Real Madrid vann med 3-1 hemma mot Malaga under lördagen. Men det blev tufft.

Real Madrid öppnade målskyttet i den 26:e minuten genom Sergio Ramos som höll sig framme på en fast situation och stydre i Ronaldos frispark.

I den andra halvleken utökade sedan James Rodriguez till 2-0 efter ett mycket vackert Real-anfall. Dessförinnan hade Cristiano Ronaldo missat en straff.

Bara två minuter efter James 2-0 mål skulle dock gästande Malaga kvittera genom Juanmi som behärskat nickade in Rosales precisa inlägg.

På övertid fastställde sedan Ronaldo slutresultatet till 3-1 efter ett fint förarbete från Javier Hernandez och Real är därmed fortsatt bara två poäng bakom Barcelona.

Se alla höjdpunkter från matchen i spelaren ovan.

Så startade lagen:

Real Madrid: Casillias - Arbeloa, Pepe, Ramos, Marcelo - James, Kroos, Modric, Isco - Bale - Ronaldo

Malaga: Kameni - Rosales, Sanchez, Angeleri, Boka - Darder, Recio, Samuel, Amrabat, Castillejo - Juanmi

Publicerad 2015-04-18 kl 22:00