La Liga

Real Madrid-trion Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Luka Modric vilades mot Deportivo la Coruna.
Ändå vann storlaget - och slog klubbrekord.

Real Madrids tränare Zinedine Zidane spelade ett högt spel inför lördagens hemmamatch mot Deportivo la Coruna. Han valde nämligen att vila Cristiano Ronaldo, Karim Benzema och Luka Modric. Med tanke på att Gareth Bale dessutom är skadad var det ett decimerat Real som tog sig an uppgiften mot Deportivo.

Och Zidanes val var nära att bli kostsamt. Real Madrid vann nämligen med 3-2, men avgjorde på tilläggstid. I och med segern har huvudstadslaget nu spelat 35 raka matcher utan att förlora och det innebär att Zidane har slagit Leo Beenhakkers klubbrekord från säsongen 1988/1989.

Alvaro Morata gav Real ledningen mot Deportivo i den 50:e minuten, men därefter tog Joselu över showen och nätade vid två tillfällen för bortalaget. Först gjorde han 1-1 i den 63:e minuten och två minuter senare satte han 2-1. Mariano Diaz nickade dock in 2-2 i den 84:e minuten och på tilläggstid gjorde Sergio Ramos 3-2 efter en hörna.

Real Madrid har sex poäng ner till tvåan Barcelona i La Liga-tabellen.

Real Madrids startelva: Navas - Danilo, Pepe, Ramos, Nacho - Casemiro, Kroos - Asensio, Isco, James - Morata

Deportivo la Coruna: Tytori - Juanfran, Albentosa, Sidnei, Navarro - Guilherme, Borges - Carles Gil, Colak, Babel - Andone