Krohn Dehli Sevillas segerfixare mot Barcelona

La Liga

Barcelonas segerform har vänt. Mot Sevilla kom en ny förlust efter att Michael Krohn-Dehli avgjort med mål och assist i 2-1-segern.

Sevilla hade en tung öppning av La Liga och hade bara tagit fem poäng på de första sex matcherna. Under lördagen väntade tufft motstånd när Barcelona kom på besök. Men trots stor dominans i spel och chanser så skulle Barca inkassera sin andra förlust för säsongen.

Den första halvleken slutade mållöst. Den hetaste chansen hade Luis Suarez vars fina frispark tog i stolpen och sedan rullade längs hela mållinjen innan Sevilla-försvaret på något sätt lyckades rensa undan.

I den 52:a minuten kom så matchens första mål. Dansken Michael Krohn-Dehli dök upp på den bortre stolpen på ett inlägg och kunde trycka in 1-0. Fem minuter senare agerade Krohn-Dehli framspelare när han lyfte in bollen till Vicente Iborra som satte 2-0.

Neymar tog Barcelona tillbaka i matchen när han på en straff reducerade Sevillas ledning till 2-1.

I den 79:e minuten var inhopparen Sandro Ramirez mycket nära att kvittera för Barcelona men Suarez inspel styrdes i ribban. Närmare än så kom inte gästerna och Sevilla vann matchen med 2-1.