Nykomlingen skrällde mot Barcelona - vann på Camp Nou

La Liga

Barcelona vilade en del spelare i mötet med Alaves. Det skulle dock visa sig vara ett misstag - nykomlingen skrällde och vann på Camp Nou.

Först en poäng mot Atletico Madrid och nu tre mot Barcelona på Camp Nou. Man kan lugnt säga att Alaves har fått en skön start på säsongen i La Liga.

Det var bortalaget som inledde målskyttet i matchen. Kiko serverade bollen till Deyverson som prickade in 1-0 till Alaves.

Men direkt i den andra halvleken svarade Barcelona. Jeremy Mathieu skickade in kvitteringen, som nog kändes rätt skön för hemmasupportrarna.

Några minuter senare nätade Alaves igen - men domaren blåste av för, en något tveksam, offside. Dock skulle de få ännu en möjlighet och den gången godkändes målet.

Ibai Gomez sköt in ett nytt 2-1 för nykomlingen och tystade ännu en gång Camp Nou.

Bortalaget höll undan och stod därmed för en riktig skräll i La Liga.

Barcelona: Cillessen; Vidal, Mathieu, Mascherano, Digne; Busquets, Rakitic, Denis; Arda, Alcacer, Neymar.

Alaves: Kiko Femenía, Teo Hernández, Alexis, Raúl García, Laguardia; Torres, Marcos Llorente, Edgar; Ibai Gómez and Deyverson.