Real körde över Granada - tangerade spansk rekordsvit

La Liga

Granada hade inte mycket att hämta på Santiago Bernabeu. Real Madrid vann med hela 5-0 och tangerade det spanska rekordet med 39 matcher i rad utan förlust.
- Vi gjorde fem mål och kunde ha gjort fler, så det är en bra start på det nya året, säger Luka Modric enligt Marca.

Real Madrids superform fortsätter. Hemma på Santiago Bernabeu körde man över Granada med 5-0. Segern betyder att Real har tangerat det spanska rekordet med 39 matcher på rad utan förlust i alla turneringar.

Isco rullade in 1-0 i den 12:e minuten. Karim Benzema  höll sig sedan framme på en målvaktsretur i den 20:e minuten och petade in 2-0.

Cristiano Ronaldo nickade sedan in 3-0 i den 27:e minuten och möttes av ett öronbedövande jubel. Den portugisiska superstjärnan hyllades inför matchen för sin fjärde Ballon d'Or och stjärnor som Luis Figo och Ronaldo (brassen) var på plats.

Och redan efter en halvtimmes spel var det 4-0, Isco styrde in sitt andra mål för dagen.

I den andra halvleken slog Real av på takten något men Casemiro kunde ändå fastställa slutresultatet till 5-0.

- Vi spelade en bra och komplett match. Vi gjorde fem mål och kunde ha gjort fler, så det är en bra start på det nya året, säger Luka Modric enligt Marca.

- Zidane (Zinedine, managern) satte oss i en "mini-försäsong" under semestern och vi jobbade väldigt bra och du kan se att det gör skillnad på planen.

Efter den 39:e matchen utan förlust är Real Madrid sex poäng före Barcelona i toppen av La Liga.