Real Madrid körde över Betis - Isco tvåmålsskytt

La Liga

Real Madrid körde gasen i botten på bortaplan mot Real Betis och ledde med 4-0 i halvtid. Till slut blev det 6-1 för Real som hakar på Atlético Madrid i toppen av La Liga.

Atlético Madrid hade vunnit med hela 7-1 mot Granada och satte press på huvudstadskonkurrenten Real inför deras möte med Betis på bortaplan. Då spände "marängerna" musklerna och svarade även de för en rejäl överkörning. 6-1 blev slutresultatet och Real skuggar Atlético i toppen av La Liga.

Redan i den fjärde minuten tog gästerna ledningen. Raphael Varane var stark inne i straffområdet på en frispark och nickade in bollen till 1-0. Målet var fransmannens andra i La Liga.

Bara två minuter senare kunde det ha blivit 2-0. Cristiano Ronaldo var helt ren på den bortre stolpen, men kom lite fel till bollen som hamnade högt över det öppna målet.

Efter en halvtimmes spel utökade Real Madrid rättvist när Toni Kroos passade fram till Karim Benzema som sköt in 2-0.

3-0 kom i den 39:e minuten när Marcelo, ur misstänkt offsideposition, sköt ett studsande skott över målvakten och in i nät.

Innan halvleken var slut bjöd Real på en rejäl upprullning. Isco fick slå in bollen i det öppna målet och halvtidsresultatet skrevs till 4-0.

I den andra halvleken skulle hemmalaget få något att glädjas över. Inhopparen Alvaro Cejudo kom fri och placerade säkert in reduceringsmålet till 4-1.

I den 62:a minuten var det dock Real som skulle få jubla igen. Isco knorrade vackert in 5-1 i det bortre krysset, hans andra för kvällen.

Storstjärnan Cristiano Ronaldo fick även han skriva in sig i målprotokollet. I den 78:e minuten satta portugisen fart och sköt ett lågt skott fram till 6-1, som också blev matchens slutresultat.

6-1-segern betyder att Real Madrid fortsatt skuggar Atlético i toppen av La Liga, på samma poäng men med sämre målskillnad.