Real Madrid mästare efter Barcas felsteg

Efter det behövde Barcelona vinna mot Girona för att undivka att skänka titeln till Real Madrid.
Men det misslyckades de med.

3:52

”Marängerna” gjorde jobbet ganska kort med Cadiz hemma på Bernabeu.

Brahim Diaz öppnade målskyttet för de helvita efter paus när han fick mycket tid och yta i straffområdet – och utnyttjade det direkt.

Han vek inåt i plan och skickade upp ledningsmålet i det bortre krysset till hemmapublikens jubel.

2-0 kom sedan genom Jude Bellingham, som då bara hade varit inne på planen i ett par minuter.

Engelsmannen bröt en passning på offensiv planhalva och startade ett anfall som han själv till slut avslutade i ett halvöppet mål.

Matchen slutade till slut 3-0 till Real Madrid, som efter Barcelonas felsteg mot Girona är spanska mästare.

Publicerad 2024-05-04 kl 18:08