Real Madrid missade segerrekordet

La Liga

Real Madrid missade chansen att sätta segerrekord i den spanska ligafotbollen. Efter 16 raka segrar i La Liga - lika många som Barcelonas svit 2010-2011 - blev det 1-1 hemma på Bernabéu på onsdagen, den långa segersviten sprack och rekordet försvann.

Det var en medioker första halvlek som gjorde att Real Madrid hamnade i underläge. Villarreals kapten Bruno Soriano satte gästernas ledningsmål på straff strax före pausvilan och Sergio Ramos kvitterade i början av andra halvlek. Fler mål blev det inte och rekord blev det inte heller, men laget toppar ändå tabellen.

Celta Vigo tog höstens första seger efter 2-1 hemma mot Gijón. Iago Aspas satte segermålet på straff i slutminuterna. John Guidetti fick sitta på bänken hela matchen.