Real nådde 100 mål - för sjunde säsongen i rad

La Liga

Real Madrid kom ikväll upp i 100 gjorda mål denna säsong. Det är sjunde året i rad som laget lyckats nå den siffran.

I den första halvleken så pressade Real Madrid på för ett ledningsmål, men Villarreal höll ihop försvaret och hemmlaget hade svårt att komma igenom. Men i den 40:e matchminuten kunde gästerna inte stå emot längre. Karim Benzema höll sig framme och nickade in 1-0 till hemmalaget. Ett psykologiskt viktigt mål precis innan pausvilan.

Med tjugo minuter kvar så utökade Real Madrid till 2-0 genom Lucas Vazquez. Det var mål nummer 100 den här säsongen - vilket betyder att Real nu nått upp till just hundra mål i sju säsonger i rad. En otrolig siffra då laget fortsätter producera framåt.

I den 77:e matchminuten så kom även mål nummer 101 genom Luka Modric. Kroaten slängde sig fram i straffområdet och sköt in 3-0 på ett fint instick från Danilo. Det blev inga fler mål i matchen utan Real Madrid tog tre viktiga poäng för den fortsatta guldstriden.

Det dystra för Reals del var att Cristiano Ronaldo haltade ut från planen och tog sig mot baksida lår. Portugisen gick direkt ut mot spelargången och lämnade planen direkt.

Lagens startuppställningar:

Real Madrid: Keylor Navas - Danilo, Varane, Ramos, Marcelo - Kroos, Casemiro, Modric, Lucas Vazquez - Benzema, Ronaldo.

Villarreal: Areola - Rukaniva, Víctor R., Bailly, Mario - Denis, Bruno, Trigueros, J. Dos Santos - Adrián, Bakambu