Mallorca
Fotbollslördag Europa: Barcelona - Las Palmas
Barcelona
Las Palmas

Det stod bara 1-0 till Barcelona efter första halvlek mot bottenlaget Sporting Gijon. Nickmål av Lionel Messi.

Men i den andra fyrtiofemman exploderade det på Camp Nou. Först utökade Luis Suarez till 2-0 när han blev helt frispelad av Andres Iniesta. Misstänkt offside på uruguayanen men målet godkändes.

Sedan löste straffarna av varandra. Inom loppet av elva minuters spel fick Barca tre straffar och det liknande en straffläggning. De två första tog Suarez hand om och den sista fick Neymar ta hand om. 5-0 till hemmalaget, inte klart där för Suarez blev fyrmålsskytt.

6-0-seger för Barcelona och Suarez toppar nu skytteligan på 33 mål. Och det är lätt att säga att han är i toppform - fyra mål i dag och i senaste matchen gjorde han fyra mål och tre assist.

Barcelonas elva: Bravo - Sergio Roberto, Piqué, Mascherano, Alba -  Iniesta, Busquets, Rakitic - Suárez, Messi, Neymar.

Gijons elva: Cuellar - Vranjes, Hernandez, Lichnovsky, Lopez - Mascarell, Rachid - Perez, Halilovic, Menendez - Guerrero.

-
-
Publicerad 2016-04-23 kl 22:25

Årets fotbollsdeal!

Fotbollskanalen presenterar ett oslagbart erbjudande för dig som älskar fotboll. Nu kan du njuta av fotboll från några av världens bästa ligor och turneringar till ett extra bra pris på TV4 Play.

Streama alla matcher från UEFA Champions League, EM, Svenska Cupen, Allsvenskan & Superettan från discovery+, La Liga, Serie A och mycket mer för endast 299 kr/mån i 6 månader (ordinarie pris 399 kr/mån). Klicka här och använd koden PSSCFK.

I paketet TV4 Play+ Sport ingår även filmer, serier och underhållning för att förgylla dina dagar mellan matcherna.