Suarez hjälte när Barcelona vände och vann mot Sevilla

La Liga

Sevilla chockstartade genom att ta ledningen.
Barcelonas stjärnor Leo Messi och Luis Suarez såg dock till att vända på matchen.

Barcelona fortsätter att skugga Real Madrid i toppen av La Liga. Även om det var många Real-fans som jublade när Vitolo skickade in 1-0 efter 16 minuter var det Barcelona som skulle få det sista ordet mot Sevilla.

Luis Suarez blev matchvinnare när han en kvart in i den andra halvleken flög fram på högerkanten, fick bollen serverade och behärskat rullade in segermålet.

Dessförinnan var det Leo Messi som hade haft uppvisning. Argentinaren såg till att avsluta ett fint anfall i slutet av den första halvleken. Ett mål som betydde 1-1.

Sevilla missade därmed chansen att gå upp på tredje plats i tabellen. Barcelona hakar å sin sida på Real Madrid i toppen och är nu bara två poäng bakom serieledaren.