Torres och Griezmann tvåmålsskyttar i Atleticos kross

La Liga

Både Antoine Griezmann och Fernando Torres blev tvåmålsskyttar när Atletico Madrid under lördagen krossade Sporting Gijon med hela 5-0.

Det blev en komfortbal seger hemma mot Sporting Gijon under lördagen för Atletico Madrid. Redan efter fem minuter var matchen mer eller mindre avgjord.

Då hade Antoine Griezmann gjort 1-0 och Kevin Gameiro ökat på till 2-0. Efter en halvtimme satte sedan Griezmann 3-0.

I den andra halvleken gjorde anfallaren Fernando Torres två mål, varav det sista på straff i den 90:e minuten.

Nu står Atletico Madrid på åtta poäng efter fyra omgångar. Laget har en poäng upp till både Barcelona och Real Madrid. Real har dock en match mindre spelad.