TV: Barcelona vidare i cupen efter storseger

Spanien

Ett reservbetonat Barcelona slog Elche med 4-0. Laget är nu vidare efter sammanlagt 0-9.

Då Barcelona redan hade med sig 5-0 från den första matchen mot Elche var det nog inte någon som trodde på en vändning i den spanska cupen. Inte heller denna gång hade laget från Alicante någon chans mot storlaget.

Ikväll blev det återigen stora siffror då Barcelona gjorde fyra mål samtidigt som man höll nollan. Det första målet kom genom Jeremy Mathieu på en läcker frispark. De andra mål kom genom Sergi Roberto som snyggt dundrade in bollen i mål. Bara någon minut efter att Barcelona jobbat hem efter Robertos mål var det dags att hämta bollen i nät igen. Denna gång var det Pedro som gjorde mål på straff, precis i slutet av den första halvleken.

Den andra halvleken såg länge ut att bli mållös, men på tilläggstid så nickade Adriano in Barcelonas fjärde och sista mål. Laget är nu vidare med sammanlagt 9-0 i den spanska cupen.

Publicerad 2015-01-16 kl 00:02