TV: Borges viktiga mål - hoppet lever om nytt kontrakt i La Liga

La Liga

Deportivo La Coruña jagar nytt kontrakt i La Liga. Och den förre AIK:aren Celso Borges är högst delaktig i kampen. På lördagskvällen avlossade han ett skott till 1-1 mot Villarreal.

Under hela året har Deportivo kämpat i bottenskiktet av den spanska ligan, och med bara tre omgångar kvar att spela måste poängen trilla in om det inte ska bli nedflyttning. Därför blev situationen minst sagt jobbig för klubben när gästande Villarreal satte 0-1 tidigt i den andra halvleken av helgens möte.

Desto skönare då att svaret kom omgående.

Bara någon minut efter baklängesmålet fick den förre AIK:aren Celso Borges tag i en retur utanför straffområdet och drog till med ett vänsterskott. Och även om bollen styrdes på en försvarare var det costaricanen som noterades för kvitteringen. Hans tredje mål för säsongen.

Det oavgjorda resultatet innebär dock att Deportivo fortsatt ligger tredje sist i tabellen, en poäng bakom Almeria som dessutom har en match mindre spelad och innehar den sista platsen på säker mark ovanför nedflyttningsstrecket.

Publicerad 2015-05-02 kl 23:47