TV: Förre Arsenal-anfallaren snuvade Atlético på poäng - kvitterade med klassmål

La Liga

Atlético Madrid var på väg mot seger mot Deportivo Alavés.
Men den tidigare Arsenal-spelaren Lucas Perez ville annat.
I slutet av matchen gjorde han 1-1 med ett klassavslut.

Se höjdpunkterna från matchen i spelaren.

Med John Guidetti på bänken tog Deportivo Alavés emot Atlético Madrid under tisdagen. Länge stod det 0-0, men med 20 minuter tog huvudstadslaget ledningen genom Alvaro Morata.

Det såg ut att räcka för seger, men så blev det inte. I den 83:e minuten bröt den tidigare Arsenal-spelaren Lucas Perez in från kanten och testade avslut. Det visade sig vara ett klokt beslut. Anfallaren fick kanonträff och curlade in 1-1 i den bortre gaveln och ställningen stod sig ända till slutsignal.

Atlético Madrid är nu tvåa i La Liga. Deportivo Alavés å sin sida ligger på trettonde plats.