TV: Chicharito med dubbla mål när Real Madrid vann

La Liga

Real Madrid vann under söndagskvällen över Celta Vigo med 4-2. Javier Hernandez fortsatte sin fina vecka med två nya mål.

Real Madrid fortsätter under söndagen sin jakt på Barcelona i toppen av La Liga. Men på bortaplan mot Celta Vigo fick laget en mardrömsstart.

Redan efter nio minuter satte Nolito 1-0 för hemmalaget sedan han fint tagit sig in i straffområdet och tvingat Iker Casillas att kapitulera i Real-målet.

Real Madrid behövde dock inte ligga under särkskilt länge. Bara sju minuter efter Celtas ledningsmål kvitterade Toni Kroos efter att han skjutit in en retur.

Kort därefter gjorde Javier Hernandez 2-1 för Real - en ledning de tappade tämligen omgående. För i den 28:e minuten kom Santi Mina fri och sköt i stolpen. Celta Vigo-spelaren var sedan snabbast på returen och kvitterade till 2-2.

Real Madrid skulle dock få gå till pausvila med en ledning. James Rodriguez sköt via en försvarare in 3-2 i den 43:e minuten.

Med tjugo minuter kvar av matchen gjorde Javier Hernandez sitt andra mål för kvällen och sitt tredje mål för veckan när han satte 4-2 - vilket också blev slutresultatet.

Efter tre nya poäng är Real Madrid fortsatt två poäng bakom Barcelona i ligan. Fem omgångar återstår.

Kolla in alla höjdpunkter från matchen i spelaren ovanför.

Publicerad 2015-04-26 kl 23:32