TV: Mandzukics mål avgjorde - Atlético vann supercupen

Spanien

Atletico Madrid står som segrare i den spanska supercupen efter att ha slagit Real Madrid med 1—0 i den andra finalmatchen. Den första slutade 1—1.

SCANPIX

Redan i den andra minuten av fredagens match på Vicente Calderon gav nyförvärvet från Bayern München Mario Mandzukic Atletico den ledning som stod sig till slutsignalen.

Real Madrids forward Cristiano Ronaldo började den andra finalmatchen på bänken efter en skada i det förra mötet. Att han kom in på plan i den andra halvleken hjälpte inte laget.

Atleticos tränare Diego Simeone fick se sitt lags seger från åskådarläktaren dit han skickades efter att ha slagit till fjärdedomaren i bakhuvudet.

Så startade lagen:

Atlético Madrid: Moyá; Juanfran, Godín, Miranda, Siqueira; Tiago, Gabi; Koke, Raúl García, Griezmann, Mandzukic

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Varane, Ramos, Coentrão; Modric, Kroos, Xabi Alonso; James, Benzema, Bale.

Publicerad 2014-08-23 kl 00:21