TV: Real Madrid vann klart - men Courtois nära jätteblunder

Real Madrid besegrade Eibar med 2-0 och är nu tvåa i La Liga.
Men det var nära att laget bjöd på en rejäl blunder i andra halvlek.
- Det höll på att bli årets mest dråpliga självmål, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg.

Se Courtois nästan-blunder i spelaren ovan.

Real Madrid tog under lördagen emot Eibar i La Liga. Marco Asensio gav i första halvlek "Marängerna" ledningen, men i andra halvan av matchen var målvakten Thibaut Courtois nära att bjuda bortalaget på ett billigt mål i regnovädret i Madrid.

Courtois missbedömde en hemåtpassning från en lagkamrat, råkade låta bollen gå förbi sig och fick sedan rusa mot eget mål för att hindra bollen från att gå i nät. Till slut slängde sig belgaren och lyckades peta ut bollen över kortsidan.

- Vad i all sin dar var på väg att ske där? Courtois fick vända på klacken och maxlöpa för att hinna ikapp den passningen, säger C Mores kommentator Christopher Kviborg i sändningen.

- Det höll på att bli årets mest dråpliga självmål, fortsätter han.

Real Madrid klarade sig dock undan ett baklängesmål och utökade i den 73:e minuten till 2-0 genom Karim Benzema. Det blev också slutresultatet i matchen och nu är Real Madrid på andra plats i ligan med tre poäng upp till Atlético Madrid, som har en match färre spelad, i serieledning i La Liga.

Real Madrid ställs härnäst mot Liverpool hemma på tisdag i första kvartsfinalmötet i Champions League.