TV: Real Madrids totala kollaps

Spanien

Real Madrid briljerade mot Real Sociedad i elva minuter.

Sedan föll laget ihop och tappade allt mot Real Sociedad.

Real Madrid må ha saknat Cristiano Ronaldo, som vilas av Carlo Ancelotti, men det var ingen tvekan om kvaliteten i laget när Real-drabbningen mot Sociedad i Baskien började. Efter elva minuter hade Sergio Ramos vackert nickat in 1-0, innan Gareth Bale genom en briljant tunnel och ett snabbt avslut utökade ledningen.

Det såg ut att bli en massaker, men Real Sociedad tog sig själva i nacken och fixade både reducering och kvittering innan halvtid. I andra halvlek fullbordades bragdvändningen när kvitteringsskytten David Zurutuza styrde upp 3-2 i nättaket bakom Iker Casillas. Inbytte Carlos Vela dundrade sedan in förödmjukande 4-2 bakom kaptenen i målet.

Real Madrid föll ihop totalt och fansen lär törsta efter förstärkningar när transferfönstrets sista dag infaller på måndag.

Real Sociedad: Zubikari; Zaldua, Elustondo, Martinez, De la Bella; Prieto, Granero, Bergara, Zurutuza, Castro; Agirretxe

Real Madrid: Casillas; Carvajal, Ramos, Pepe, Marcelo; Kroos, Modric, Isco; Bale, Benzema, James

Publicerad 2014-08-31 kl 22:40