TV: Se drömmålet mot Atletico - men mästarlaget vann

Spanien

Mästarlaget Atletico de Madrid lyckades till sist besegra Eibar på lördagskvällen, men det blev ingen lätt match för Diego Simeones manskap.

Före matchstart fick klubben ta emot ligapokalen i egenskap av slutsegrare från i våras. Och när matchen väl inleddes verkade mästartakterna sitta i. Efter varsitt nickmål från Miranda och Mario Mandzukic var ställningen 2-0 i mitten av första halvlek, men där någonstans klingade offensivviljan av.

Eibars försvarare Abraham Mineiro curlade in ett fantastiskt läckert mål i den 33:e minuten, efter att ha mött en klackpassning med en perfekt höger insida från kanten av straffområdet. Tack vare målet repade Eibar mod och även om laget aldrig lyckades kvittera hölls publiken på Vicente Calderon på halster och andra halvlek blev en nervös tillställning.

Publicerad 2014-08-30 kl 23:13