TV: Viktiga cupbortamål för Malaga - sen kvittering mot Barca

Spanien

Med en man mindre kunde Malaga fixa 2-2 på Camp Nou, och har med sig viktiga bortamål till returen i cupkvartsfinalen.

Efter att Barcelona haft flera chanser att göra mål så chockade Malaga hemmalaget när man gjorde 1-0 efter 25 minuter. Det blev helt tyst på arenan när Pinto spelade ut bollen till Thiago som hade ryggen mot motståndarmålet. Thiago såg lite nonchalant ut när han tappade bollen till Iturra som pressade på bakifrån. Iturra var sedan kall när han satte bollen förbi Pinto.

Det tog dock inte lång tid för Barcelona att svara. Fyra minuter senare "forecheckade" Leo Messi effektivt och snodde åt sig bollen. Han avancerade in i straffområdet och med en distinkt vänster satte han dit 1-1.

Och ytterligare en minut senare hade Barcelona vänt matchen. På en hörna var Puyol först på bollen och kunde skalla in 2-1.

I andra halvlek drabbades Malagas kvitteringsjakt av ett bakslag när Nacho Monreal visades ut efter att ha fällt Pedro som var på väg i full fart mot mål.

Men, Malaga skulle få sista ordet, sista målet och viktiga bortamål med sig till returen. Ignacio Camacho kunde sätta bredsidan till efter att Barbosas frispark seglat över allt och alla och landat framför fötterna på Malagamittfältaren.

Det oavgjorda resultatet innebar ett stopp för Barcas svit på sju raka vinstmatcher

Publicerad 2013-01-17 kl 00:01